Klinisch psycholoog kinderen en jongeren

Als klinisch psycholoog op zoek naar een interessante uitdaging? Kom bij St Jansdal werken!   

Wat ga je doen?

Als klinisch psycholoog kom je te werken binnen de enthousiaste, dynamische en betrokken vakgroep medische psychologie. Deze bestaat uit zes GZ-psychologen (waarvan twee voor kind en jeugd en één in opleiding tot klinisch psycholoog VZ), één klinisch psycholoog en de vacante posities.

Als vakgroep verlenen we zorg aan patiënten die worden verwezen vanuit het merendeel van de medisch specialismen in het ziekenhuis. We bieden een breed pakket aan diensten: zowel psychodiagnostiek en indicatiestelling, (kortdurende) psychologische behandeling, psychotherapie, psycho-educatieve (groeps-) behandelingen en consultatieve advisering aan bijvoorbeeld verpleegkundigen of multidisciplinaire teams. Daarnaast is binnen ons ziekenhuis zorginnovatie een speerpunt waar we nauw bij betrokken zijn. Binnen de vakgroep bestaat tevens de wens om ons meer met wetenschappelijk onderzoek bezig te houden.

Voor jou als klinisch psycholoog is er jaarlijks (persoonlijk) scholingsbudget beschikbaar (uitvoeringsregeling medisch specialisten) om je verder te ontwikkelen.

 

De vakgroep medische psychologie maakt deel uit van de medische staf van het ziekenhuis en maakt onderdeel uit van de afdeling Medische Psychologie, die bestaat uit:

  • De vakgroep.
  • Twee basispsychologen, waarvan één in opleiding tot GZ psycholoog.
  • Twee psychodiagnostisch medewerkers.
  • Twee medisch maatschappelijk werkenden, tbv kind en jeugd.
  • Twee secretaresses.

Belangrijke waarden van onze afdeling zijn een open sfeer, betrokkenheid en laagdrempeligheid. Voor kind en jeugd is er een nauwe samenwerking met de kinderartsen, kinderverpleegkundigen, medisch maatschappelijk werkers, pedagogisch medewerkers en urotherapeuten.

De belangrijkste aandachtsgebieden voor de zorg voor kinderen en jeugd zijn:

  • Kinderen en jongeren met chronische aandoeningen en ziektes, zoals astma, coeliakie en NF1.
  • Het jonge kind; o.a. eet-, slaap- en ontwikkelingsproblemen.
  • ALK; individueel en in groepen.
  • Medisch trauma.
  • Multidisciplinaire ADHD poli.
  • KITS; Kinder Incontinentie Team St Jansdal.
  • Klinische consulten op de kinder- en de couveuse afdeling (Harderwijk).
  • De komende jaren wordt er nadrukkelijk aandacht besteed aan IMH en comfort talk.

Voor de klinisch psycholoog geldt dat deze beoogd P-opleider is tbv de opleiding tot klinisch psycholoog en GZ psycholoog. In 2023 willen we o.a. starten met de opleiding tot klinisch psycholoog kinderen en jeugd. Erkenning hiervoor is in aanvraag.

Jouw werkzaamheden zullen zowel in Harderwijk als Lelystad plaatsvinden. 

Wil je kennis maken met de medewerkers van ons ziekenhuis, lees dan hier hun verhalen.

Wat bieden wij jou?

  • Een contract van 7 maanden of een jaarcontract voor 20-30 uur per week met de intentie, bij ongewijzigde organisatorische omstandigheden, deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. De standplaats is Harderwijk.
  • Het salaris van een klinisch psycholoog is ingedeeld volgens schaal 70 (FWG 3.0) en bedraagt minimaal € 4.620,00 en maximaal € 6.887,00 per maand op basis van 36 uur per week. Daarbij ontvang je 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. 
  • Jaarlijks (persoonlijk) scholingsbudget.
  • Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Daarnaast bieden wij interessante extra’s, waaronder korting op jouw zorgverzekeringspremie, bedrijfsfitness en de MKA (Meer Keuze Arbeidsvoorwaarden) regeling.
  • Via de St Jansdal academie kun je (online) werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook zijn er regelmatig leuke initiatieven, waaronder workshops, om jou gezond en vitaal te houden.

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog.
  • Relevante werkervaring, het liefst in de medisch specialistische setting.
  • Ervaren GZ-psychologen met voldoende relevante werkervaring, bij voorkeur in een medische setting, nodigen we ook uit te solliciteren.

Daarnaast heb je affiniteit en bij voorkeur ervaring met somatische klachten bij kinderen. Het is een pré als je een geregistreerd EMDR behandelaar, en/of IMH specialist bent en als je kunt werken met medische hypnose. Erkenning als supervisor is voor de functie van klinisch psycholoog gewenst.

Ben je enthousiast? 

Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Je kunt jouw sollicitatiebrief richten aan Roel Timmerman, klinisch psycholoog /voorzitter vakgroep/afdelingshoofd. Wil je liever eerst meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Roel Timmerman via telefoonnummer 0341- 46 37 13 (bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdagochtend). 

We ontvangen jouw motivatie graag zo spoedig mogelijk. Lees hier meer over de sollicitatieprocedure.

Na je sollicitatie ontvang je van ons binnen twee weken een reactie. 

Werk je al bij het St Jansdal? Solliciteer dan altijd via de interne vacatures onder Mijn AFAS voor een correcte verwerking van je gegevens.

Het aanvragen van een VOG (verklaring omtrent gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure voor externe sollicitanten. Bij aanname verzorgen wij de aanvraag digitaal. De kosten hiervoor worden vergoed. Het navragen van recente referenties kan deel uitmaken van de procedure. 

 

 

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Extra informatie

Acties